Manpowerr

Color your life

Manpowerr, ofwel kunstenaar Miguel Patra uit Almere. Miguel maakt al jaren portretten & graffiti-art op muren, leren jackets, spijkerjassen sneakers en tassen. Hij maakt de kleding exclusief en uniek met een special “personal touch”.

Op Instagram heeft hij meer dan 14.000 volgers, een enorme internationale fanbase. Zijn fans zitten niet alleen in Nederland maar ook in Belgie, Duitsland, Spanje, Engeland en de rest van Europa. Daarmee kan je stellen dat de unieke “Manpowerr touch” wordt gewaardeerd door jong & oud.

Manpowerr heeft voor vele nationale en internationale rappers, zangeressen, BNN’ers, influencers en bedrijven werk geleverd.  Denk maar aan Lil’ Baby, Roddy Rich, Tisjeboyjay,  en Broederliefde. Daarnaast heeft hij ondere andere samengewerkt met brands als Black Bananas en heeft hij in 2020 zijn eigen shows op de international Amsterdam Fashion Week gehad. 

Momenteel is Manpowerr bezig met super leuke en grote projecten. Houdt de website in de gaten, the next big thing will happen op “I Love Urban” , het grote festival van Jandino. Voor de toekomst zal manpowerr zich ook veel focussen op samenwerkingen met Musea, Art galleries en grote muurschilderingen.

Neem een kijkje op onze webshop en color your life met gepersonaliseerde graffiti art van Manpowerr!

Up-to-date blijven?

👉 Volg ons op Instagram en Tiktok

Manpowerr-story-bag